BETA. 22

NEIPA sárgabarackkal, bazsalikommal

Szűretlen sör

IBU: 36

EBC: 28

ABV: 5.6% (V/V)

0,33 L

Co2:0,6 (V/V)

PH: 4,0

A Beta.22 egy halványbarack színű, kellemesen fűszeres, markánsan komlózott neipa valódi sárgabarackkal és bazsalikommal. Könnyed gyümölcsös, de igazán karakteres felfrissülés.

Gravity/Extrakt: OG 1,040/10.0 B°, FG 1,000/0 B°

 

Maláták/Fermentables: Pale malt, búzamaláta, carapils, melanoidin, müncheni, zabmaláta, zabpehely

Komlók/Hops: Simcoe, cashmere, amarillo, cascade, centennial, galaxy

Élesztőtörzs/Yeast strain: Fermentis S-33

Főzte/Brewer: Balogh István

Kollab/Collaboration: Mátyus Tamás

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients: víz, árpa-, búza-, és zabmaláták, komlók, sörélesztő, sárgabarack 10% (sűrítményből), bazsalikom. 

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!

Beta. 22

New England IPA

sárgabarackkal, bazsalikommal

A Beta.22 egy halványbarack színű, kellemesen fűszeres, markánsan komlózott neipa valódi sárgabarackkal és bazsalikommal. Könnyed gyümölcsös, de igazán karakteres felfrissülés.

IBU: 36

EBC: 28

ABV: 5.6% (V/V)

0,33 L

CO2: 0,6 (V/V)

PH: 4,0

Gravity/Extrakt:
OG 1,063/15,5 B°, FG 1,020/5 B°

Maláták/Fermentables:
Pale malt, búzamaláta, carapils, melanoidin, müncheni, zabmaláta, zabpehely 

Komlók/Hops:
Simcoe, cashmere, amarillo, cascade, centennial, galaxy 

Élesztőtörzs/Yeast strain:
Fermentis S-33

Főzte/Brewer:
Balogh István

Kollab/Collaboration:
Mátyus Tamás

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients:
víz, árpa-, búza-, és zabmaláták, komlók, sörélesztő, sárgabarack 10% (sűrítményből), bazsalikom

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!