Delta. 26

Dubbelwit

Szűretlen belga búzasör

IBU: 10

EBC: 7

ABV: 6% (V/V)

0,33 L

Co2:0,6 (V/V)

PH: 4,0

A Delta. 26 (dubbelwit) egy dupla belga búza, amit az országban – ha jól tudjuk – először mi készítettünk el. Ez a sör egy belga búzasörhöz képest több beltartalommal, a fajta jellegéből fakadóan frissítő narancshéjjal, korianderrel, de magasabb alkoholfokkal (6%) készült, mely még izgalmasabbá teszi az kóstolás élményét.

Delta. 26 (dubbelwit) is a double Belgian wheat beer, and as far as we know, in Hungary, it was first brewed in Békésszentandrás. Compared to a normal Belgian wheat beer, this has a fuller body, contains more refreshing orange peel and coriander, and has a higher alcohol content (6%), which makes the tasting experience even more exciting. 

Gravity/Extrakt: OG 1.063/15,5 B°, FG 1,016/4,0 B°

 

Maláták/Fermentables: búzamaláták, pilseni, carapils, vienna

Komlók/Hops: Magnum

Élesztőtörzs/Yeast strain: Fermentis T-58

Főzte/Brewer: Dutkon János

Kollab/Collaboration: Bankó Róbert

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients: víz, árpa és búzamaláták, komló, sörélesztő, koriander, narancshéj

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!

Delta.26

Dubbelwit

A Delta. 26 (dubbelwit) egy dupla belga búza, amit az országban – ha jól tudjuk – először mi készítettünk el. Ez a sör egy belga búzasörhöz képest több beltartalommal, a fajta jellegéből fakadóan frissítő narancshéjjal, korianderrel, de magasabb alkoholfokkal (6%) készült, mely még izgalmasabbá teszi az kóstolás élményét.

Delta. 26 (dubbelwit) is a double Belgian wheat beer, and as far as we know, in Hungary, it was first brewed in Békésszentandrás. Compared to a normal Belgian wheat beer, this has a fuller body, contains more refreshing orange peel and coriander, and has a higher alcohol content (6%), which makes the tasting experience even more exciting.

IBU: 10

EBC: 7

ABV: 6% (V/V)

0,33 L

CO2: 0,6 (V/V)

PH: 4,0

Gravity/Extrakt:
OG 1,065/15 B°, FG 1,019/4,9 B°

Maláták/Fermentables:
Búzamaláta, pilseni, carapils, vienna

Komlók/Hops:
Magnum

Élesztőtörzs/Yeast strain:
Fermentis T-58

Főzte/Brewer:
Dutkon János, 

Kollab/Collaboration:
Bankó Norbert

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients:
víz, árpa és búzamaláták, komló, sörélesztő, koriander, narancshéj

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!