Kappa. 04
Pastry Ale almával
vaníliával és fahéjjal
IBU: 25
EBC: 22
ABV: 4.2% (V/V)
0,33 L
Co2:0,52 (V/V)
PH: 3,7
A Kappa.04 az első, már-már cukrászati szempontból is irigylésre méltó Szent András pastry ale, ami az osztrák barátaink világhírű almásrétesének, – ahogy ők nevezik: Apfelstrudel – mintájára készült el. Ezt a rétest többnyire vaníliafagylalttal szolgálják fel, így a valódi vanília őrlemény a Kappa.04-ből sem hiányozhat. Savanykás almás jegyek, édeskés fahéj és intenzív vaníliaillat egy nem túl édes, de sörként és sütiként is fenséges desszertsörben.
Gravity/Extrakt: OG 1.063/15,5 B°, FG 1,034/8.5 B°
Maláták/Fermentables: Pale, müncheni, caramünich
Komlók/Hops: Magnum
Élesztőtörzs/Yeast strain: Fermentis S-04
Főzte/Brewer: Mátyus Tamás
Kollab/Collaboration: Balogh István
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients: víz, árpamaláták, komlók, sörélesztő, alma 50% (sűrítményből), vanília őrlemény, vanília kivonat, fahéj őrlemény.
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!
Kappa.04
Pastry Ale almával
vaníliával és fahéjjal
A Kappa.04 az első, már-már cukrászati szempontból is irigylésre méltó Szent András pastry ale, ami az osztrák barátaink világhírű almásrétesének, – ahogy ők nevezik: Apfelstrudel – mintájára készült el. Ezt a rétest többnyire vaníliafagylalttal szolgálják fel, így a valódi vanília őrlemény a Kappa.04-ből sem hiányozhat. Savanykás almás jegyek, édeskés fahéj és intenzív vaníliaillat egy nem túl édes, de sörként és sütiként is fenséges desszertsörben.
IBU: 25
EBC: 22
ABV: 4,2% (V/V)
0,33 L
CO2: 0,52 (V/V)
PH: 3,7
Gravity/Extrakt:
OG 1,063/15,5 B°, FG 1,034/8,5 B°
Maláták/Fermentables:
pale, müncheni, caramünich
Komlók/Hops:
Magnum
Élesztőtörzs/Yeast strain:
Fermentis S-04
Főzte/Brewer:
Mátyus Tamás
Kollab/Collaboration:
Balogh István
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients:
víz, árpamaláták, komlók, sörélesztő, alma 50% (sűrítményből), vanília őrlemény, vanília kivonat, fahéj őrlemény.
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!