Omega. 02
Belga dubbel
Szűretlen barna sör
IBU: 25
EBC: 115
ABV: 7% (V/V)
0,33 L
Co2:0,52 (V/V)
PH: 4,40
Az Omega.02 az apátsági sörgyártás szentandrási víziója, ami a belgák egyik legkomolyabb élesztőjével, a Lallemand Abbaye-al készült. Ebben a visszafogott komlózottságú barna dubbelben sem maradhat el a tradicionális belga párjára jellemző karakteres fűszeresség, a selymes korty és az intenzív mazsolás, datolyás illatok. Komoly beltartalmú, impozáns őszi sör, ahogy azt Belgiumban megálmodták.
Gravity/Extrakt: OG 1,068/16.5 B°, FG 1,018/4.3 B°
Maláták/Fermentables: pilseni, caramünich, specX
Komlók/Hops: Saaz, Magnum
Élesztőtörzs/Yeast strain: Lallemand Abbaye
Főzte/Brewer: Mátyus Tamás
Kollab/Collaboration: –
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients: víz, árpamaláták, karamell, komlók, sörélesztő.
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!
Omega. 02
Belga dubbel
Az Omega.02 az apátsági sörgyártás szentandrási víziója, ami a belgák egyik legkomolyabb élesztőjével, a Lallemand Abbaye-al készült. Ebben a visszafogott komlózottságú barna dubbelben sem maradhat el a tradicionális belga párjára jellemző karakteres fűszeresség, a selymes korty és az intenzív mazsolás, datolyás illatok. Komoly beltartalmú, impozáns őszi sör, ahogy azt Belgiumban megálmodták.
IBU: 25
EBC: 115
ABV: 7% (V/V)
0,33 L
CO2: 0,52 (V/V)
PH: 4,40
Gravity/Extrakt:
OG 1,068/16.5 B°, FG 1,018/4.5 B°
Maláták/Fermentables:
pilsenui, caramünich, specX
Komlók/Hops:
Saaz, Magnum
Élesztőtörzs/Yeast strain:
Lallemand Abbaye
Főzte/Brewer:
Mátyus Tamás
Kollab/Collaboration:
–
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients:
víz, árpamaláták, karamell komlók, sörélesztő.
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!