BETA. 09
Brut IPA
Szűretlen sör
IBU: 23
EBC: 13
ABV: 4.9% (V/V)
0,33 L
Co2:0,62 (V/V)
PH: 4,25
A Brut IPA legfontosabb tulajdonsága a szárazság, innen ered a pezsgős BRUT megnevezés. A magas szénsavtartalom, az új-zélandi nelson sauvin komló fehérboros, szőlős ízkarakterei és a buborékok könnyed játéka teszi ezt az ipát egy igazán különleges, komplex sörélménnyé.
The most important feature of a Brut IPA is the drought, that’s why it is called BRUT after dry champagnes. Its high carbon dioxide content, the white wine and grape flavor characteristics of the Nelson Sauvin hop from New Zealand and the fine bubbles make this IPA a truly special, complex experience.
Gravity/Extrakt: OG 1,040/10.0 B°, FG 1,000/0 B°
Maláták/Fermentables: Pale malt
Komlók/Hops: Mosaic, Nelson Sauvin
Élesztőtörzs/Yeast strain: Fermentis US-05
Főzte/Brewer: Bankó Norbert
Kollab/Collaboration: Kiss Máté
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients: víz, árpamaláta, komlók, sörélesztő
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!
Beta. 09
Session Brut IPA
A Brut IPA legfontosabb tulajdonsága a szárazság, innen ered a pezsgős BRUT megnevezés. A magas szénsavtartalom, az új-zélandi nelson sauvin komló fehérboros, szőlős ízkarakterei és a buborékok könnyed játéka teszi ezt az ipát egy igazán különleges, komplex sörélménnyé.
The most important feature of a Brut IPA is the drought, that’s why it is called BRUT after dry champagnes. Its high carbon dioxide content, the white wine and grape flavor characteristics of the Nelson Sauvin hop from New Zealand and the fine bubbles make this IPA a truly special, complex experience.
IBU: 23
EBC: 13
ABV: 4.9% (V/V)
0,33 L
CO2: 0,65 (V/V)
PH: 4,25
Gravity/Extrakt:
OG 1,040/10 B°, FG 1,000/0 B°
Maláták/Fermentables:
Pale Malt
Komlók/Hops:
Mosaic, Nelson Sauvin
Élesztőtörzs/Yeast strain:
Fermentis US-05
Főzte/Brewer:
Bankó Norbert
Kollab/Collaboration:
Kiss Máté
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients:
víz, árpamaláták, komlók, sörélesztő
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!