BETA. 09

Brut IPA

Szűretlen sör

IBU: 23

EBC: 13

ABV: 4.9% (V/V)

0,33 L

Co2:0,62 (V/V)

PH: 4,25

A Brut IPA legfontosabb tulajdonsága a szárazság, innen ered a pezsgős BRUT megnevezés. A magas szénsavtartalom, az új-zélandi nelson sauvin komló fehérboros, szőlős ízkarakterei és a buborékok könnyed játéka teszi ezt az ipát egy igazán különleges, komplex sörélménnyé.

The most important feature of a Brut IPA is the drought, that’s why it is called BRUT after dry champagnes. Its high carbon dioxide content, the white wine and grape flavor characteristics of the Nelson Sauvin hop from New Zealand and the fine bubbles make this IPA a truly special, complex experience.

Gravity/Extrakt: OG 1,040/10.0 B°, FG 1,000/0 B°

 

Maláták/Fermentables: Pale malt

Komlók/Hops: Mosaic, Nelson Sauvin

Élesztőtörzs/Yeast strain: Fermentis US-05

Főzte/Brewer: Bankó Norbert

Kollab/Collaboration: Kiss Máté

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients: víz, árpamaláta, komlók, sörélesztő

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!

Beta. 09

Session Brut IPA

A Brut IPA legfontosabb tulajdonsága a szárazság, innen ered a pezsgős BRUT megnevezés. A magas szénsavtartalom, az új-zélandi nelson sauvin komló fehérboros, szőlős ízkarakterei és a buborékok könnyed játéka teszi ezt az ipát egy igazán különleges, komplex sörélménnyé.

The most important feature of a Brut IPA is the drought, that’s why it is called BRUT after dry champagnes. Its high carbon dioxide content, the white wine and grape flavor characteristics of the Nelson Sauvin hop from New Zealand and the fine bubbles make this IPA a truly special, complex experience.

IBU: 23

EBC: 13

ABV: 4.9% (V/V)

0,33 L

CO2: 0,65 (V/V)

PH: 4,25

Gravity/Extrakt:
OG 1,040/10 B°, FG 1,000/0 B°

Maláták/Fermentables:
Pale Malt

Komlók/Hops:
Mosaic, Nelson Sauvin

Élesztőtörzs/Yeast strain:
Fermentis US-05

Főzte/Brewer:
Bankó Norbert

Kollab/Collaboration:
Kiss Máté

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients:
víz, árpamaláták, komlók, sörélesztő

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!