BETA. 36

Hazy raw IPA mangóval, habaneroval

Szűretlen sör

IBU: 56

EBC: 7

ABV: 7 % (V/V)

0,33 L

Co2:0,55 (V/V)

PH: 3,9

Hazánk első forralás nélkül készült kisüzemi hazy raw IPÁ-ja kirívó fehérjetartalommal és koncentrált komlózással olyannyira népszerű lett, hogy elkészítettük ennek valódi mangóval és habanero paprikával felturbózott változatát. Az eredmény magáért beszél. A Beta.36 egy szemtelenül testes, igazán krémes ízorgia, ami a mangó és a komlók trópusi gyümölcsös jegyeivel kápráztat el. A habanero pedig segít a korty lecsengésében, ezzel maradandóvá téve az amúgy is különleges sörélményt.

Our country’s first craft hazy raw IPA, made without boiling, gained immense popularity due to its exceptional protein content and concentrated hopping. Its success prompted us to create a turbo version with real mango and habanero peppers. The result speaks for itself. Beta.36 is outrageously full-bodied, delightfully creamy, and dazzles with the tropical fruity notes of mango and hops. The habanero helps in the beer’s finish, making the overall experience truly unforgettable.

Gravity/Extrakt: OG 1,081/19.5 B°, FG 1,030/7.5 B°

 

Maláták/Fermentables: búzamaláta, pilseni

Komlók/Hops: Galaxy, Citra, Mosaic

Élesztőtörzs/Yeast strain: Lallemand Abbaye

Főzte/Brewer: Dutkon János

Kollab/Collaboration: Mátyus Tamás

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients: víz, búza- és árpamaláták, mangó, komlók, sörélesztő, habanero. 

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!

Beta. 30

Hazy raw IPA

Hazánk első forralás nélkül készült kisüzemi hazy raw IPÁ-ja, kirívó fehérjetartalommal, koncentrált Citra Lupomax és Galaxy komlózással. Egy új komlófeldolgozási technikájának köszönhetően a Lupomax komlótobozokat a feldolgozás során nem csak ledarálják és összepréselik, de a zöld növényi részek jelentős részét leválasztják a komló terméséről, hiszen azok nem tartalmaznak lupulint, illóolajokat, alfa-savakat és semmi egyéb aromáért felelős anyagot. A pelletek mérete és súlya nem változik, de az aromáért felelős anyagok – főleg a lupulin – koncentrációja jelentősen megnő. Így lesz a Beta.30 egy szemtelenül testes, igazán krémes, trópusi gyümölcsös jegyeket kidomborító hazy IPA, a modern komlók elsöprő erejével.

IBU: 56

EBC: 7

ABV: 7% (V/V)

0,33 L

CO2: 0,60 (V/V)

PH: 4,25

Gravity/Extrakt:
OG 1,068/16.5 B°, FG 1,013/3,3 B°

Maláták/Fermentables:
búzamaláta, pilseni

Komlók/Hops:
Galaxy, Citra Lupomax

Élesztőtörzs/Yeast strain:
Lallemand Verdant IPA

Főzte/Brewer:
Mátyus Tamás

Kollab/Collaboration:

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients:
víz, búza- és árpamaláták, komlók, sörélesztő.

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!