Delta. 26
Dubbelwit
Szűretlen belga búzasör
IBU: 10
EBC: 7
ABV: 6% (V/V)
0,33 L
Co2:0,6 (V/V)
PH: 4,0
A Delta. 26 (dubbelwit) egy dupla belga búza, amit az országban – ha jól tudjuk – először mi készítettünk el. Ez a sör egy belga búzasörhöz képest több beltartalommal, a fajta jellegéből fakadóan frissítő narancshéjjal, korianderrel, de magasabb alkoholfokkal (6%) készült, mely még izgalmasabbá teszi az kóstolás élményét.
Delta. 26 (dubbelwit) is a double Belgian wheat beer, and as far as we know, in Hungary, it was first brewed in Békésszentandrás. Compared to a normal Belgian wheat beer, this has a fuller body, contains more refreshing orange peel and coriander, and has a higher alcohol content (6%), which makes the tasting experience even more exciting.
Gravity/Extrakt: OG 1.063/15,5 B°, FG 1,016/4,0 B°
Maláták/Fermentables: búzamaláták, pilseni, carapils, vienna
Komlók/Hops: Magnum
Élesztőtörzs/Yeast strain: Fermentis T-58
Főzte/Brewer: Dutkon János
Kollab/Collaboration: Bankó Róbert
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients: víz, árpa és búzamaláták, komló, sörélesztő, koriander, narancshéj
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!
Delta.26
Dubbelwit
A Delta. 26 (dubbelwit) egy dupla belga búza, amit az országban – ha jól tudjuk – először mi készítettünk el. Ez a sör egy belga búzasörhöz képest több beltartalommal, a fajta jellegéből fakadóan frissítő narancshéjjal, korianderrel, de magasabb alkoholfokkal (6%) készült, mely még izgalmasabbá teszi az kóstolás élményét.
Delta. 26 (dubbelwit) is a double Belgian wheat beer, and as far as we know, in Hungary, it was first brewed in Békésszentandrás. Compared to a normal Belgian wheat beer, this has a fuller body, contains more refreshing orange peel and coriander, and has a higher alcohol content (6%), which makes the tasting experience even more exciting.
IBU: 10
EBC: 7
ABV: 6% (V/V)
0,33 L
CO2: 0,6 (V/V)
PH: 4,0
Gravity/Extrakt:
OG 1,065/15 B°, FG 1,019/4,9 B°
Maláták/Fermentables:
Búzamaláta, pilseni, carapils, vienna
Komlók/Hops:
Magnum
Élesztőtörzs/Yeast strain:
Fermentis T-58
Főzte/Brewer:
Dutkon János,
Kollab/Collaboration:
Bankó Norbert
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients:
víz, árpa és búzamaláták, komló, sörélesztő, koriander, narancshéj
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!