Delta. 27

Dubbelwit

Szűretlen belga búzasör

IBU: 15

EBC: 7

ABV: 6% (V/V)

0,33 L

Co2:0,6 (V/V)

PH: 4,1

A Delta.27 dupla belga búza a nagysikerű Delta.26 tökéletesített változata. Ezt a típust (dubbelwit) az országban először mi készítettük el és sörünk olyannyira sikeres lett, hogy alig két hét alatt elfogyott, így sokan nem tudtátok megkóstolni. A TesztAndrás kísérleti sörlaborban nem ismerünk lehetetlent, így nem csak, hogy újrafőztük ezt az izgalmas dubbelwitet, de tökéletesítettük is a receptet. Sörünk a belga búzákhoz képest jóval több beltartalommal, a fajta jellegéből fakadóan frissítő narancshéjjal, korianderrel, de magasabb alkoholfokkal (6%) készült, mely még izgalmasabbá teszi az kóstolás élményét.

The Delta.27 is the perfected version of the highly successful Delta.26, a double Belgian wheat beer. We were the first to craft this type (dubbelwit) in the country, and it became so popular that it sold out in just two weeks, leaving many unable to taste it. At the TesztAndrás experimental brewing lab, we believe in pushing boundaries, so not only did we brew this exciting dubbelwit again, but we also perfected the recipe. Our beer has a higher content compared to traditional Belgian wheat beers. It features refreshing notes of orange peel and coriander, characteristic of the style, and a higher alcohol content (6%), which adds even more excitement to the tasting experience.

Gravity/Extrakt: OG 1.063/15,5 B°, FG 1,016/4,0 B°

 

Maláták/Fermentables: búzamaláták, pilseni, carapils, vienna

Komlók/Hops: Magnum

Élesztőtörzs/Yeast strain: Fermentis T-58

Főzte/Brewer: Dutkon János

Kollab/Collaboration:

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients: víz, árpa és búzamaláták, komló, sörélesztő, koriander, narancshéj

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!

Delta.26

Dubbelwit

A Delta. 26 (dubbelwit) egy dupla belga búza, amit az országban – ha jól tudjuk – először mi készítettünk el. Ez a sör egy belga búzasörhöz képest több beltartalommal, a fajta jellegéből fakadóan frissítő narancshéjjal, korianderrel, de magasabb alkoholfokkal (6%) készült, mely még izgalmasabbá teszi az kóstolás élményét.


Delta. 26 (dubbelwit) is a double Belgian wheat beer, and as far as we know, in Hungary, it was first brewed in Békésszentandrás. Compared to a normal Belgian wheat beer, this has a fuller body, contains more refreshing orange peel and coriander, and has a higher alcohol content (6%), which makes the tasting experience even more exciting. 

IBU: 10

EBC: 7

ABV: 6% (V/V)

0,33 L

CO2: 0,6 (V/V)

PH: 4,0

Gravity/Extrakt:
OG 1,065/16 B°, FG 1,019/4,9 B°

Maláták/Fermentables:
Búzamaláta, pilseni, carapils, vienna

Komlók/Hops:
Magnum

Élesztőtörzs/Yeast strain:
Fermentis T-58

Főzte/Brewer:
Dutkon János, Bankó Norbert

Kollab/Collaboration:

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients:
víz, árpa és búzamaláták, komló, sörélesztő, koriander, narancshéj

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!