Kölschnek általában azokat a söröket nevezik, amelyek Kölnben, vagy a város közvetlen környékén működő sörgyárak valamelyikében készültek. Ezidáig. Ez a TesztAndrás sör a második Kölsch kísérlet, ezúttal Lallemand Kölsch élesztővel, ami kiválóan hagyja dolgozni a finom komlóaromákat, miközben kellemes gyümölcsös észtereket termel. Gamma.16-ban ismét a német precizitást és a békésszentandrási találékonyságot ötvöztük egymással, amit a második főzettel szerintünk közel tökéletesre fejlesztettünk. Aranyló színű, gabonás illatokra emlékeztető, szárazra kiegyensúlyozott könnyű nyári sör, ahogy azt mi Békésszentandráson szeretjük.
Gravity/Extrakt: OG 1.044/11 B°, FG 1,009/2.3 B°
Maláták/Fermentables: pilseni, búza
Komlók/Hops: Perle, Magnum
Élesztőtörzs/Yeast strain: Lallemand Kölsch
Főzte/Brewer: Molnár József
Kollab/Collaboration: –
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients: víz, árpamaláták, komlók, sörélesztő
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!
Gamma.15
Kölsch
világos sör
Kölschnek általában azokat a söröket nevezik, amelyek Kölnben, vagy a város közvetlen környékén működő sörgyárak valamelyikében készültek. Ezidáig. A YeastFlow UF-108 Jawohl élesztővel készült Gamma.15-ben a német precizitást és a békésszentandrási találékonyságot ötvöztük egymással. Az eredmény pedig egy aranyló színű, gabonás illatokra emlékeztető, jegyeiben lágyan gyümölcsös, könnyű nyári sör lett. Ahogy azt mi Békésszentandráson szeretjük.
IBU: 25
EBC: 7
ABV: 4,6% (V/V)
0,33 L
CO2: 0,52 (V/V)
PH: 4,4
Gravity/Extrakt:
OG 1,044/10 B°, FG 1,009/2,3 B°
Maláták/Fermentables:
pilseni, búza
Komlók/Hops:
Perle, Magnum
Élesztőtörzs/Yeast strain:
YeastFlow UF-108 Jawohl
Főzte/Brewer:
Mátyus Tamás
Kollab/Collaboration:
Molnár József
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients:
víz, árpamaláták, komlók, sörélesztő
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!