Gamma. 41

Füstös sör / Rauchbier

Szűretlen sör

IBU: 12

EBC: 36

ABV: 5,6% (V/V)

0,33 L

Co2:0,50 (V/V)

PH: 4,20

A Gamma.41 füstölt kolbász kenyérrel egy füstös sör 50% füstölt malátával, vastagabb testtel, pirospaprika őrleménnyel, paprikasűrítménnyel, köménymaggal és fokhagymával, hiszen Békésben nem csak a kerítés van kolbászból!

Gravity/Extrakt: OG 1.055/13.5 B°, FG 1,015/3.7 B°

 

Maláták/Fermentables: Bükkfén füstölt, vienna, redX, melanoidin, festő

Komlók/Hops: Perle

Élesztőtörzs/Yeast strain: Fermentis S-04

Főzte/Brewer: Mátyus Tamás

Kollab/Collaboration:

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients: víz, árpamaláták, komlók, sörélesztő, csípős paprikakrém, édes fűszerpaprika, köménymag, fokhagymapor, feketebors. 

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!

Gamma.41

Füstös sör / rauchbier

A Gamma.41 füstölt kolbász kenyérrel egy füstös sör 50% füstölt malátával, vastagabb testtel, pirospaprika őrleménnyel, paprikasűrítménnyel, köménymaggal és fokhagymával, hiszen Békésben nem csak a kerítés van kolbászból!

IBU: 12

EBC: 36

ABV: 5,6% (V/V)

0,33 L

CO2: 0,50 (V/V)

PH: 4,20

Gravity/Extrakt:
OG 1,055/13,5 B°, FG 1,015/3,7 B°

Maláták/Fermentables:
Bükkfán füstölt, vienna, redX, melanoidin, festő

Komlók/Hops:
Perle

Élesztőtörzs/Yeast strain:
Fermentis S0-4

Főzte/Brewer:
Mátyus Tamás

Kollab/Collaboration:

Tartálynap/Maturation: 30

Összetevők/Ingredients:
víz, árpamaláták, komlók, sörélesztő, csípős paprikakrém, édes fűszerpaprika, köménymag, fokhagymapor, feketebors.

Ha elmondanád a véleményed. 

Rate this beer!