Gamma. 41
Füstös sör / Rauchbier
Szűretlen sör
IBU: 12
EBC: 36
ABV: 5,6% (V/V)
0,33 L
Co2:0,50 (V/V)
PH: 4,20
A Gamma.41 füstölt kolbász kenyérrel egy füstös sör 50% füstölt malátával, vastagabb testtel, pirospaprika őrleménnyel, paprikasűrítménnyel, köménymaggal és fokhagymával, hiszen Békésben nem csak a kerítés van kolbászból!
Gravity/Extrakt: OG 1.055/13.5 B°, FG 1,015/3.7 B°
Maláták/Fermentables: Bükkfén füstölt, vienna, redX, melanoidin, festő
Komlók/Hops: Perle
Élesztőtörzs/Yeast strain: Fermentis S-04
Főzte/Brewer: Mátyus Tamás
Kollab/Collaboration: –
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients: víz, árpamaláták, komlók, sörélesztő, csípős paprikakrém, édes fűszerpaprika, köménymag, fokhagymapor, feketebors.
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!
Gamma.41
Füstös sör / rauchbier
A Gamma.41 füstölt kolbász kenyérrel egy füstös sör 50% füstölt malátával, vastagabb testtel, pirospaprika őrleménnyel, paprikasűrítménnyel, köménymaggal és fokhagymával, hiszen Békésben nem csak a kerítés van kolbászból!
IBU: 12
EBC: 36
ABV: 5,6% (V/V)
0,33 L
CO2: 0,50 (V/V)
PH: 4,20
Gravity/Extrakt:
OG 1,055/13,5 B°, FG 1,015/3,7 B°
Maláták/Fermentables:
Bükkfán füstölt, vienna, redX, melanoidin, festő
Komlók/Hops:
Perle
Élesztőtörzs/Yeast strain:
Fermentis S0-4
Főzte/Brewer:
Mátyus Tamás
Kollab/Collaboration:
–
Tartálynap/Maturation: 30
Összetevők/Ingredients:
víz, árpamaláták, komlók, sörélesztő, csípős paprikakrém, édes fűszerpaprika, köménymag, fokhagymapor, feketebors.
Ha elmondanád a véleményed.
Rate this beer!